Aloe Vera Original – en naturlig tandkräm

Kan Aloe Vera Original The High Performance Toothpaste lindra besvären av Afte?

Aloe Vera Original The High Performance Toothpaste är en tandkräm utvecklad i samråd med svensk tandvård och som tillverkas vid en ISO-certifierad fabrik i Danmark. Med sin förebyggande formula kan de som lider av gingivit (blödande tandkött vilket kan leda till tandlossning, parodontit), afte (munblåsor) samt känsliga munslemhinnor uppleva en positiv effekt. Att kunna lindra besvären av afte är en av egenskaperna som denna tandkräm har tillsammans med sin effekt på blödande tandkött. Ofta ser man resultat efter cirka 2 veckor och många patienter har vittnat om hur tandvårdspersonal har uttalat sig om hur friskt deras tandkött blivit efter att de börjat använda Aloe Vera Original The High Performance Toothpaste.

Vi har fått många patienter från tandvården som för första gången ser en minskning av Afte blåsor och upplever en lindring av den smärta som uppstår när man drabbats av afte. Detta efter att de provat flera olika svenska fabrikat som sägs ge lindring. Vad är det då i Aloe Vera Original The High Performance Toothpaste som lindrar afte blåsor och den smärta som medföljer? Att helt bota Afte är svårt men att kunna reducera uppkomsten av nya blåsor och därigenom lindra symptomen är fullt möjligt. Nedan beskriver vi på vilket sätt Aloe Vera Original The High Performance Toothpaste kan göra just detta.

Genom sin synergistiska sammansättning av ingredienser ger vår tandkräm många positiva effekter på munhälsan. Aloe Vera Original The High Performance Toothpaste innehåller en hög koncentration av Aloe vera, som är väl dokumenterat för sina egenskaper och har en positiv effekt på munslemhinnor, Afte och i kort, den totala munhälsan.

Bi Propolis kommer från bikitt och är vad bin använder för att sterilisera bikuporna med, ett naturens antibakteriella skydd. Bi propolis hjälper till att lindra besvären av Afte genom att dess bakteriehämmande effekt förhindrar bakteriell uppkomst vid de aftösa blåsorna.

Sodium Lauroyl Sarcosinate heter den ingrediens som gör att vår tandkräm skummar. Den har en mjukgörande och återfuktande effekt på munslemhinnorna vilket ger en förlängd fuktighetskänsla i munnen vid användande av Aloe Vera Original The High Performance Toothpaste. Denna mjukgörande och återfuktande effekt har också en lindrande effekt på Afte-blåsor då den efterlämnar en skyddande fuktbarriär. Känslan i munnen blir len, behaglig och mjuk vilket minskar irritationen runt blåsorna.

Aloe Vera Original The High Performance Toothpaste innehåller 1,400 ppmF natriummonofluorfosfat (SMFP). Den F-jon aktivitetstest, som har utförts av professor Lars G Petersson visar att den fluor som tillsatts i Aloe Vera Original The High Performance Toothpaste verkar fritt.

Detta gör Aloe Vera Original The High Performance Toothpaste till en tandkräm som med dokumenterad effekt kombinerar Aloe vera och fluor och tillåter dem att verka i harmoni med varandra.

Aloe Vera Original The High Performance Toothpaste rekommenderas inom svensk tandvård.