Sagt om Aloe Vera Original

Sagt om Aloe Vera Original The High Performance Toothpaste

Kommentarer från tandläkare och tandhygienister

Hos vissa patienter har tandköttet blivit lika inflammationsfritt som efter användning av Klorhexidin. Vi har också märkt att en del patienter som lider av AFTE har fått ett minskat antal munblåsor. Min egen erfarenhet är att mina ilande tandhalsar har blivit betydligt bättre efter att jag börjat använda Aloe Vera Original The High Performance Toothpaste

Leg. Tandläkare Ingvar Brunström

Mycket fräsch och lång eftersmak. Betydligt lättare att få en glattare yta på porslinskronor samt egna emaljytor. Patienter med känsligt tandkött har märkt en positiv effekt efter en viss tids användning

Leg. Tandläkare Monica Andersson-Falk

Jag är mycket nöjd med Aloe Vera Original The High Performance Toothpaste. Jag fick själv en virusinfektion med kraftigt svullna tandköttspapiller. Efter två dagars behandling hade svullnad och irritation helt försvunnit. Tänderna får också en mycket glatt yta vilket motverkar plack på ett föredömligt sätt

Leg. Tandläkare Anna-Lena Palm

Och så här säger några användare

Jag har haft problem med munblåsor sen barndomen och provat bland annat munsköljsprodukter och Zendium-tandkrämer utan resultat. Sen jag började använda Aloe Vera Original The High Performance Toothpaste har besvären minskat markant. Nu får jag en antydan till blåsor ungefär var tionde vecka och de är borta till nästa dag, jämfört med tidigare då de kom var tredje vecka och inte försvann på flera dagar. Med tanke på vilka besvär jag hade tidigare skulle jag vilja påstå att Aloe Vera Original The High Performance Toothpaste faktiskt har förändrat mitt liv.

Patrik Granholm,

Jag har länge haft problem med djupa tandfickor och inflammerat tandkött, och började använda Aloe Vera Original The High Performance Toothpaste för ungefär två år sedan på rekommendation av min tandhygienist. Jag märkte snabbt resultat av tandkrämen. Idag är mitt tandkött betydligt mindre inflammerat.

Hans-Lennart Johansson,